MARIAGERFJORD DRENGEKOR & MARIAGERFJORD JUNIORDRENGEKOR

Syng med i vores nye drengekor!

Elsker du at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre drenge? Så syng med i vores drengekor og bliv en del af vores Korskole.
 


Kan jeg tilmelde mig en prøve?

Ja, du kan! Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge!
Hvis din stemme er gået i overgang, så kan du søge ind i Drengekoret. Hvis din stemme endnu ikke er gået i overgang, så kan du søge ind i Juniordrengekoret.


OPTAGELSESPRØVER

Tilmeldingsfristen for deltagelse ved optagelsesprøven for sæson 19/20 er overskredet, men hvis du er interesseret i at blive en del af Juniordrengekoret eller Drengekoret kan du kontakte korleder Christian Fris-Ronsfeld på crons@mariagerfjord.dk og høre om dine muligheder. Der afholdes optagelsesprøver igen i foråret 2020. 

 

 

Hvem er vi?

Mariagerfjord Juniordrengekor og Mariagerfjord Drengekor synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores motto er: Det skal være fedt at være her! De to kor er for drenge i alderen 8-20 år. Er din stemme gået i overgang, så bliver du en del af Drengekoret - er din stemme endnu ikke gået i overgang, så bliver du en del af Juniordrengekoret. 
Korene mødes hver mandag. Først synger Juniordrengekoret alene en time, så sammen med Drengekoret en time, og derefter synger Drengekoret en time alene. 

 

 

Vi glæder os til at se dig:-)

 

 

 

     

 

 

Kontaktoplysninger

Sociale links