MARIAGERFJORD JUNIORKOR

Mariagerfjord Juniorkor er en del af Mariagerfjord Korskole, som er den eneste rytmiske elitære korskole i Danmark. Juniorkoret fungerer som aspirantkor til Mariagerfjord Pigekor, og vi optager piger fra hele Mariagerfjord kommune, fra 6.-9. klasse. Koret har eksisteret i 6 år og siden korets start er det vokset i niveau såvel som i anerkendelse i nærmiljøet.

Optagelsesprøver til Mariagerfjord Juniorkor

Hvert år søger korene i Mariagerfjord Korskole nye sangere, så hvis du kunne tænke dig at udfordre dig selv med at synge i et rytmisk elitekor, skulle du overveje at gå til optagelsesprøve i et af korene. Læs mere om optagelsesprøven her.

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Korene afholder mange årlige koncerter, og du skal derfor have lyst og tid til at rejse rundt og optræde. Det er dernæst vigtigt, at dine forældre/værger bakker dig op i din deltagelse i koret.

Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget!

• Underviser: Kunstnerisk leder Christian Ronsfeld
  • Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro
  • Optagelsesprøve: Finder sted én gang årligt i august måned.
  • Teori/Hørelære: 30 mins undervisning i grupper af 12 piger.
  • Aktiviteter udover korprøver: Koret har ca. 6-10 koncerter pr år. Korskolen afholder årligt 2 store koncerter (jul og sommer), hvor alle 3 elitekor optræder både sammen og hver for sig. Udover disse to koncerter har juniorkoret mindst et stort koncertarrangement mere pr sæson, så som korstævner eller en mindre turné.

Undervisningstider

Korøvedag: Torsdag kl. 17.00-19.30
Teori/hørelære: Torsdag kl. 16.15-16.45 / 16.30-17.00

Højdepunkter for koret