MARIAGERFJORD SPIREKOR

 

Syng med i vores Spirekor!

Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før.  Du skal bare elske at synge.

 

-->TILMELD DIG SANGPRØVE TIL SPIREKORET HER - der er tilmeldingsfrist d. 24. maj 

 

For at blive en del af Mariagerfjord Spirekor, skal du deltage i en lille sangprøve:

Mandag d. 3. juni kl. 15.30-20.00 - Hadsund Kulturcenter
Fredag d. 7. juni kl 14.30-17.00 – Kulturskolehuset i Hobro
Tirsdag d. 11. juni kl 14.30-17.00 – Kulturskolehuset i Hobro
Torsdag d. 13. juni kl. 14.00-16.30 - Kulturskolehuset i Hobro


Til sangprøven kommer du ind sammen med 1 eller 2 andre piger, og her møder du Maj-Lis, der underviser Spirekoret.  Inden prøven skal du øve dig rigtig godt på en sang, som du godt kan lide, for den skal du synge til prøven. Herudover skal du også synge en anden sang sammen med Maj-Lis - men den sang får du først, når du er inde til prøven. Sangprøven varer cirka 20 minutter, og udover at synge snakker vi også lidt sammen. Det bliver en hyggelig sangprøve, og vi glæder os til at se dig!

Hvem er vi?

Mariagerfjord Spirekor er en del af Mariagerfjord Korskole, som er den eneste rytmiske elitære korskole i Danmark.  Mariagerfjord Spirekor fungerer som aspirantkor til juniorkoret og pigekoret. Spirekoret optager piger fra hele Mariagerfjord kommune, som er i alderen 8-11 år (3.-5. kl.).


Vi synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og vores motto er: "Det skal være fedt at være her!"
Vi øver hver tirsdag og holder ca. 8-10 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.

  • Underviser: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
  • Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro

      

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger

Sociale links