Skip to the content

Et kor for sangglade DRENGE OG PIGER  i 0.-2. klasse.
 

Syng med i vores Minispirekor! Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge:-)

Hvem er vi?
Mariagerfjord Minispirekor er et kor for både drenge og piger fra 0.-2. klasse. Koret synger RYTMISK kormusik; sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og både drenge og piger synger sammen. I vores kor er der venskab og og et fantastisk fællesskab på tværs af årgange, og den sociale udvikling er vigtig for os. Vi har set i vores andre kor, hvor meget det betyder for børnene.


Vi øver hver torsdag kl. 17.00-18.15. Derudover vil vi være med til koncerter sammen med de andre elitekor i Korskolen: Juniordrengekoret, Drengekoret, Spirekoret, Juniorkoret og Mariagerfjord Pigekor. De er nemlig Minispirekorets søskende og alle seks kor er helt særlige kor, som skal få flere børn til at synge på eliteplan. Der er mødepligt samt optagelsesprøve til alle korene, og den sociale trivsel en stor del af alle fire kor.

Med vores nye Minispirekor ønsker vi at gøre 'fødekæden' op igennem elitekorene endnu stærkere. Vi ønsker, at endnu flere børn oplever korsang på eliteplan og tidligere i deres liv end før.

Dirigent: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Øvedag: Torsdag kl.17.00-18.15
Sted: Mariagerfjord Kulturskole i Hobro
Sangprøver
For at blive en del af Mariagerfjord Minispirekor, skal du deltage i en lille sangprøve. Til sangprøven synger man og leger rytmelege sammen med 5-6 andre børn, og man skal ikke have forberedt noget inden man kommer. Sangprøven tager ca. 20 min, og vi har det sjovt og hygger os sammen.

Der afholdes sangprøver igen i foråret/sommeren 2020.
 

Betaling
Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside