Skip to the content

Syng med i vores Spirekor!


Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før.  Du skal bare elske at synge:-)

Hvem er vi?
Mariagerfjord Spirekor er en del af Mariagerfjord Korskole, som er den eneste rytmiske elitære korskole i Danmark.  Mariagerfjord Spirekor fungerer som aspirantkor til juniorkoret og pigekoret. Spirekoret optager piger fra hele Mariagerfjord kommune, som er i alderen 8-11 år (3.-5. kl.).


Vi synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og vores motto er: "Det skal være fedt at være her!"
Vi øver hver tirsdag og holder ca. 8-10 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.
•Underviser: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
•Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro
 
Undervisningstider
Korøvedag: Tirsdag kl. 17.00-19.00
Teori/Hørelære: Tirsdag kl. 16.30-17.00

 

Sangprøver
Til sangprøven kommer du ind sammen med 1 eller 2 andre piger, og her møder du Maj-Lis, der underviser Spirekoret.  Inden prøven skal du øve dig rigtig godt på en sang, som du godt kan lide, for den skal du synge til prøven. Herudover skal du også synge en anden sang sammen med Maj-Lis - men den sang får du først, når du er inde til prøven. Sangprøven varer cirka 20 minutter, og udover at synge snakker vi også lidt sammen.

Der afholdes sangprøver igen i foråret/sommeren 2020.