Skip to the content

Syng med i vores Juniordrengekor


Elsker du at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre drenge? Så syng med i vores Juniordrengekor og bliv en del af vores Korskole. Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge!

Hvem er vi?
Mariagerfjord Juniordrengekor og Mariagerfjord Drengekor synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores motto er: Det skal være fedt at være her!

Juniordrengekoret er for drenge i 3.-7. klasse. Drengekoret er for drenge i 7. klasse - 20 år. Aldersgrænsen er dog varierende; Er din stemme gået i overgang, så bliver du en del af Drengekoret - er din stemme endnu ikke gået i overgang, så bliver du en del af Juniordrengekoret.

Øvetider
Juniordrengekor: Mandag kl. 16.45-18.45

Hør Christian fortælle om Juniordrengekoret
Hør Christian fortælle om Juniordrengekoret

VIDEO-OPTAGELSESPRØVER

Som noget helt nyt holder Mariagerfjord Korskole i år open auditions til alle vores elitekor – det eneste du skal gøre er at indsende en video.

Nedenfor kan du læse om optagelsesproceduren, og hvordan du indsender din video. 

Vi glæder os til at høre fra dig:-)

 

 

Hvordan gør man?

Step 1: Sådan optager du din video

 • Videoprøven skal optages med en telefon/Ipad eller lignende.
 • Du skal få en til at optage dig, eller stille kameraet så det optager ca. 1 meter fra dit ansigt, så man kan se dig fra under brystet og hele hovedet.
 • Vær opmærksom på, at vi kan se dig og at der ikke er modlys. Husk at optage et sted, hvor lyden af din sang ikke forstyrres af baggrundslyde.
 • Du skal bruge et andet device (evt. iPad, telefon, PC)  til at afspille backtracket (lydfil). Vi skal kunne høre dig synge tydeligt i forgrunden og backtracket skal høres længere i bagrunden.
 • Når du skal synge din prøve skal du synge 2 forskellige sange. Den ene skal du selv vælge og du skal synge uden akkompagnement og backtrack (Udpluk af sangen må ikke vare mere end 1-2 min). Den anden sang du skal synge skal du vælge mellem ”Under Stjernerne på Himlen” og ”Love Someone”. Backtrack-musikken til sangene, som du kan synge med på finder du på linkene nedenfor. Du skal synge vers 1 og omkvæd.
 • Videoprøven skal være 1 lang film og må ikke klippes op – pyt med at der er pauser, når du skal starte musikken osv. 
HENT LYDFIL 1: UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN HENT LYDFIL 2: LOVE SOMEONE
HENT SANGTEKST 1: UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN HENT SANGTEKST 2: LOVE SOMEONE

Step 2: Det skal du gøre i videoen

 • Du skal starte med at fortælle hvad du hedder og hvilket kor du søger ind i. Fortæl herefter kort om hvorfor du gerne vil synge i koret
 • Først starter du med at synge den selvvalgte sang uden backtracket og herefter synger du vers 1 og omkvæd af enten ”Under Stjernerne på Himlen” eller ”Love Someone”.  

 

Step 3: Sådan sender du din video

 • Når du har din videoprøve klar, klikker du ind på WeTransfer. Du klikker på ”tilføj dine filer” og uploader din video.
 • Du sender den til kathp@mariagerfjord.dk og så du taster din egen e-mail ind i feltet nedenunder.
 • I beskedfeltet skal du skrive mailadresse, navn, alder, skole og hvilket kor du søger ind i.
 • Til sidst trykker du 'overfør'. For at kunne overføre skal du bekræfte din mailadresse. Når du har gjort dette, sendes videoen.
 • Du modtager snarest (op til 1 uge) herefter en mail fra Korskolen om, at vi har modtaget din videoprøve.
Ved spørgsmål kontakt Korskolens producent Kathrine Søndergaard på kathp@mariagerfjord.dk eller på 40108247.