Syng med i vores Juniordrengekor

Elsker du at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre drenge? Så syng med i vores Juniordrengekor og bliv en del af vores Korskole. Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge!

Mariagerfjord Juniordrengekor og Mariagerfjord Drengekor synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores motto er: Det skal være fedt at være her!

Juniordrengekoret er for drenge i 3.-7. klasse. Drengekoret er for drenge i 7. klasse - 20 år. Aldersgrænsen er dog varierende; Er din stemme gået i overgang, så bliver du en del af Drengekoret - er din stemme endnu ikke gået i overgang, så bliver du en del af Juniordrengekoret.

Øvetider
Juniordrengekor: Mandag kl. 16.45-18.45

Indsend video ELLER tilmeld dig en prøve

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget, og derfor glæder vi os til at se netop dig til en prøve.

Næste optagelsesrunde foregår i foråret 2021.