Hør Emma fortælle om, hvordan det er at synge i Pigekoret

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget, og derfor glæder vi os til at møde netop dig.

I år golder vi open auditions til alle vores elitekor – det eneste du skal gøre er at indsende en video-prøve. Vi skal have din video-prøve senest d. 6. juni og vi melder svar ud om du er optaget i uge 25.

Hør Christian fortælle om Pigekoret

VIDEO-OPTAGELSESPRØVER

Mariagerfjord Korskole holder i år open auditions til alle vores elitekor – det eneste du skal gøre er at indsende en video-prøve. Vi skal have din video-prøve senest d. 6. juni og vi melder svar ud om du er optaget i uge 25.

Vi glæder os til at høre fra dig:-)

Hvordan indsender man en video?

• Du skal bruge et andet device (evt. iPad, telefon, PC)  til at afspille backtracket (lydfil). Vi skal kunne høre dig synge tydeligt i forgrunden og backtracket skal høres længere i bagrunden.
  • Når du skal synge din prøve skal du synge 2 forskellige sange. Den ene skal du selv vælge og du skal synge uden akkompagnement og backtrack (Udpluk af sangen må ikke vare mere end 1-2 min). Den anden sang du skal synge skal du vælge mellem ”Broken Strings” og ”Børn af Natten”. Backtrack-musikken til sangene, som du kan synge med på finder du på linkene nedenfor. Du skal synge vers 1 og omkvæd.
  • Videoprøven skal være 1 lang film og må ikke klippes op – pyt med at der er pauser, når du skal starte musikken osv.

HENT LYDFIL 1: BROKEN STRINGS HENT LYDFIL 2: BØRN AF NATTEN
HENT SANGTEKST 1: BROKEN STRINGS HENT SANGTEKST 2: BØRN AF NATTEN

• Først starter du med at synge den selvvalgte sang uden backtracket og herefter synger du vers 1 og omkvæd af enten ”Broken Strings” eller ”Børn af Natten".

• Til sidst trykker du 'overfør'. For at kunne overføre skal du bekræfte din mailadresse. Når du har gjort dette, sendes videoen.
  • Du modtager snarest (op til 1 uge) herefter en mail fra Korskolen om, at vi har modtaget din videoprøve.