Skip to the content

FOR SANGGLADE PIGER 3.-5. KLASSE

Hvem er vi?
Mariagerfjord Spirekor er en del af Mariagerfjord Korskole, som er den eneste rytmiske elitære korskole i Danmark.  Mariagerfjord Spirekor fungerer som aspirantkor til juniorkoret og pigekoret. Spirekoret optager piger fra hele Mariagerfjord kommune, som er i alderen 8-11 år (3.-5. kl.), og du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før.  Du skal bare elske at synge.

Vi synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og vores motto er: "Det skal være fedt at være her!"
Vi øver hver tirsdag og holder ca. 8-10 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.

Nedenfor er den er lille hilsen fra Maj-Lis, hvor du kan høre mere om hvem Spirekoret er.

Underviser: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 HobroKorøvedag: Tirsdag kl. 17.00-19.00
Teori/Hørelære: Tirsdag kl. 16.30-17.00

Betaling
Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside

 

OPTAGELSE I ELITEKOR

Hvert år søger korene i Mariagerfjord Korskole nye sangere, så hvis du kunne tænke dig at udfordre dig selv med at synge i et rytmisk elitekor, skulle du overveje at gå til optagelsesprøve i et af korene. Korene afholder mange årlige koncerter, og du skal derfor have lyst og tid til at rejse rundt og optræde. Det er dernæst vigtigt, at dine forældre/værger bakker dig op i din deltagelse i koret.

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget, og derfor glæder vi os til at se netop dig til en prøve.

Næste optagelsesrunde foregår i foråret 2021.