FOR SANGGLADE PIGER 3.-5. KLASSE

Mariagerfjord Spirekor er en del af Mariagerfjord Korskole, som er den eneste rytmiske elitære korskole i Danmark.  Mariagerfjord Spirekor fungerer som aspirantkor til juniorkoret og pigekoret. Spirekoret optager piger fra hele Mariagerfjord kommune, som er i alderen 8-11 år (3.-5. kl.), og du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før.  Du skal bare elske at synge.

Vi synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og vores motto er: "Det skal være fedt at være her!"
Vi øver hver tirsdag og holder ca. 8-10 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.

Nedenfor er den er lille hilsen fra Maj-Lis, hvor du kan høre mere om hvem Spirekoret er.

Underviser: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 HobroKorøvedag: Tirsdag kl. 17.00-19.00
Teori/Hørelære: Tirsdag kl. 16.30-17.00

Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside

Hør Maj-Lis fortælle om Spirekoret

VIDEO-OPTAGELSESPRØVER

Som noget helt nyt holder Mariagerfjord Korskole i år open auditions til alle vores elitekor – det eneste du skal gøre er at indsende en video.

Vi glæder os til at høre fra dig:-)

Hvordan gør man?

• Du skal bruge et andet device (evt. iPad, telefon, PC)  til at afspille backtracket (lydfil). Vi skal kunne høre dig synge tydeligt i forgrunden og backtracket skal høres længere i bagrunden.
  • Når du skal synge din prøve skal du synge 2 forskellige sange. Den ene skal du selv vælge og du skal synge uden akkompagnement og backtrack (Udpluk af sangen må ikke vare mere end 1-2 min). Den anden sang du skal synge skal du vælge mellem ”Under Stjernerne på Himlen” og ”Love Someone”. Backtrack-musikken til sangene, som du kan synge med på finder du på linkene nedenfor. Du skal synge vers 1 og omkvæd.
  • Videoprøven skal være 1 lang film og må ikke klippes op – pyt med at der er pauser, når du skal starte musikken osv.
HENT LYDFIL 1: UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN HENT LYDFIL 2: LOVE SOMEONE
HENT SANGTEKST 1: UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN HENT SANGTEKST 2: LOVE SOMEONE

• Først starter du med at synge den selvvalgte sang uden backtracket og herefter synger du vers 1 og omkvæd af enten ”Under Stjernerne på Himlen” eller ”Love Someone”.

• Til sidst trykker du 'overfør'. For at kunne overføre skal du bekræfte din mailadresse. Når du har gjort dette, sendes videoen.
  • Du modtager snarest (op til 1 uge) herefter en mail fra Korskolen om, at vi har modtaget din videoprøve.