Skip to the content

STAY ON THE BEAT

Stay On The Beat er et rytmisk kor for alle kvinder over 18 år. I koret er der 25-30 sangglade kvinder, der nyder at synge jazz-, pop-, gospel- og musicalmusik. Ud over det musikalske materiale arbejder vi også med klangdannelse, stemmetræning, rytmetræning og musikalsk udtryk. Vi synger 5-8 koncerter om året. I koret hygger og griner vi og går altid hjem fra korundervisningen med et smil på løben og energi til resten af ugen.

Stay On The Beat er på nuværende tidpunkt et kvindekor, som tæller ca 25 sangglade kvinder i alderen 35-70 år. Vi har tidligere været et blandet kor og det ønsker vi at blive igen.

 

  • Øvedag: Tirsdag kl 19.15-21.30
  • Underviser: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
  • Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro
  • Aktiviteter udover korprøver: Koret har ca. 2-6 koncerter pr år. Vi har bl.a. sunget ved kommunens store Træskibsejlads sommeren 2017 samt ved Grundlovsmødet i Mariager i 2018.

Har du lyst til at synge med i koret?  Så tilmeld dig via Kulturskolens hjemmeside.

 

DER ER PT. KUN ÅBENT FOR TILGANG AF MANDLIGE SANGERE
Koret er meget populært, og det er vokset og vokset over de sidste par år. Det er vi rigtig glade for, men det betyder også, at vi desværre ikke har plads til flere kvindelige sangere i koret.

Er du sangerinde og rigtig gerne vil synge i et kort, så er du dog stadig velkommen til at lave en tilmelding. Herfter kommer du på venteliste, og vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.