MARIAGERFJORD JUNIORKOR

Mariagerfjord Juniorkor er en del af Mariagerfjord Korskole, som er den eneste rytmiske elitære korskole i Danmark. Juniorkoret fungerer som aspirantkor til Mariagerfjord Pigekor, og vi optager piger fra hele Mariagerfjord kommune, fra 6.-9. klasse. Koret har eksisteret i 6 år og siden korets start er det vokset i niveau såvel som i anerkendelse i nærmiljøet.

• Underviser: Kunstnerisk leder Christian Ronsfeld
  • Sted: Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro
  • Optagelsesprøve: Finder sted én gang årligt i august måned.
  • Teori/Hørelære: 30 min. undervisning i grupper af 12 piger.

Aktiviteter udover korprøver: Koret har ca. 6-10 koncerter pr år. Korskolen afholder årligt 2 store koncerter (jul og sommer), hvor alle 3 elitekor optræder både sammen og hver for sig. Udover disse to koncerter har juniorkoret mindst et stort koncertarrangement mere pr sæson, så som korstævner eller en mindre turné.

Undervisningstider:
Korøvedag: Torsdag kl. 17.00-19.30
Teori/hørelære: Torsdag kl. 16.15-16.45 / 16.30-17.00

Ved en koncert med Mariagerfjord Juniorkor vil du opleve:
Avancerede korarrangementer
Høj energiniveau og begejstring såvel som indlevelse hos sangerne
Gennemført og professionelt scenisk udtryk
Innovativ tilgang til tanken omkring pigekor

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget, og derfor glæder vi os til at se netop dig til en prøve.

Næste optagelsesrunde foregår i foråret 2021.