Skip to the content

Hvem er vi?

Mariagerfjord Juniorkor er et rytmisk pigekor med 30-40 piger i alderen 12-15 år (6.-9. kl.). Koret synger sange, som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores kortræning er baseret på mottoet: Det skal være fedt at være her! Juniorkoret fungerer som aspirant-kor til Mariagerfjord Pigekor.

Koret har ca. 6-10 koncerter pr år. Udover koncerter kan en sæson for Juniorkoret f.eks. indeholde indspilning, musikvideoproduktion eller sociale arrangementer.

Undervisere
Kor og teori: Chrisitian Fris-Ronsfeld
Teori: Maj-Lis Hoffer Henriksen
Sang på hold: Sally Errebo-Brandt

Undervisningstider:
Korøvedag: Torsdag kl. 17:00-19:30
Teori/hørelære: Torsdag kl. 16.15 - 16.45 / 16.30 - 17.00

Hør Alma fortælle om, hvordan det er at synge i Mariagerfjord Juniorkor

Optagelse i Elitekor

I Mariagerfjord Korskole har vi ambitiøse kor for både drenge og piger fra 0. klasse til 20 år. 

Korene afholder mange årlige koncerter, og du skal derfor have lyst og tid til at rejse rundt og optræde. Det er dernæst vigtigt, at dine forældre/værger bakker dig op i din deltagelse i koret.

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget.

Du tilmelder dig en optagelsesprøve via linket nedenfor, og derefter modtager du mere information om selve prøven.