Jeg havde i 2010 den fornøjelse at møde og høre Hobro Søndre Skoles Rytmiske Pigekor. Jeg var dybt imponeret over energien, engagementet og naturligvis den høje musikalske standart dette kor havde opnået gennem blot få års arbejde.

Michael Bojesen Dirigent, komponist (tidl. Chefdirigent for DR’s Pigekor)

…Det bedste ville være at tage til en af deres koncerter, så ville en udtalelse være overflødig!
Dette kor bevæger sig uden tvivl langt ud over det forventelige af et amatørkor. (...) Det er ikke hver dag man oplever et kor, som på denne måde disker op med den ene sunde, udtryksfulde og velklingende solist-stemme efter den anden.

Margrete Grarup Studieadjunkt i Rytmisk Sang ved Det Jyske Musikkonservatorium

..Deres høje kunstneriske niveau, udadvendthed og sociale natur er karakteristiska, hvor sammenhængskraften får korets performance til at række helt ud over scenekanten og ind i publikums hjerter...

Jim Daus Hjernøe Professor i rytmisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium

One og Europe's most talented, innovative and creative youth choirs

Aarhus Vocal Festival

Vi er et rytmisk pigekor der synger på eliteniveau, hvor sammenhold og kærlighed til fælleskabet er nøglen til korsang i særklasse.

I koret er vi 26 piger i alderen 13-20 år fra hele Mariagerfjord Kommune, og med vores dirigent Christian Fris-Ronsfeld i spidsen, sigter vi hele tiden efter nye musikalske eventyr.
Der er højt til loftet, og vi accepterer hinanden for de særlige kompetencer og personligheder, vi hver især har.

Ud over at lave koncerter og tage på turnéer i ind- og udland, synger vi også af og til med kendte kunstnere, så som Steffen Brandt, Emmelie De Forest, Michael Falch og Hjalmer.
I koret skaber vi oplevelser for livet , og vi har sang på hjertet.

Optagelsesprøver

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget, og derfor glæder vi os til at møde netop dig

Book koret

Kontakt Korskolens korproducent Kathrine Søndergaard Pedersen for at høre mere om muligheden for en koncert med et af Korksolens kor.