Syng med i vores Drengekor!

Elsker du at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre drenge? Så syng med i vores drengekor og bliv en del af vores Korskole.Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge!

Hvis din stemme er gået i overgang, så kan du søge ind i Drengekoret. Hvis din stemme endnu ikke er gået i overgang, så kan du søge ind i Juniordrengekoret.

Mariagerfjord Juniordrengekor og Mariagerfjord Drengekor synger RYTMISK kormusik. Sange som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores motto er: Det skal være fedt at være her!

Juniordrengekoret er for drenge i 3.-7. klasse. Drengekoret er for drenge i 7. klasse - 20 år. Aldersgrænsen er dog varierende; Er din stemme gået i overgang, så bliver du en del af Drengekoret - er din stemme endnu ikke gået i overgang, så bliver du en del af Juniordrengekoret.

Øvetider
Drengekor: Mandag kl. 19.00-21.00

Hør Christian fortælle om Drengekoret

VIDEO-OPTAGELSESPRØVER

Som noget helt nyt holder Mariagerfjord Korskole i år open auditions til alle vores elitekor – det eneste du skal gøre er at indsende en video.

Vi glæder os til at høre fra dig:-)

Hvordan gør man?

• Du skal bruge et andet device (evt. iPad, telefon, PC)  til at afspille backtracket (lydfil). Vi skal kunne høre dig synge tydeligt i forgrunden og backtracket skal høres længere i bagrunden.
  • Når du skal synge din prøve skal du synge 2 forskellige sange. Den ene skal du selv vælge og du skal synge uden akkompagnement og backtrack (Udpluk af sangen må ikke vare mere end 1-2 min). Den anden sang du skal synge skal du vælge mellem ”Halleluja” og ”Under Stjernerne på Himlen”. Backtrack-musikken til sangene, som du kan synge med på finder du på linkene nedenfor. Du skal synge vers 1 og omkvæd.
  • Videoprøven skal være 1 lang film og må ikke klippes op – pyt med at der er pauser, når du skal starte musikken osv.

HENT LYDFIL 1: HALLELUJAH HENT LYDFIL 2: UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN
HENT SANGTEKST 1: HALLELUJAH HENT SANGTEKST 2: UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN

• Først starter du med at synge den selvvalgte sang uden backtracket og herefter synger du vers 1 og omkvæd af enten ”Halleluja” og ”Under Stjernerne på Himlen”.

• Til sidst trykker du 'overfør'. For at kunne overføre skal du bekræfte din mailadresse. Når du har gjort dette, sendes videoen.
  • Du modtager snarest (op til 1 uge) herefter en mail fra Korskolen om, at vi har modtaget din videoprøve.