FOR SANGGLADE DRENGE OG PIGER  0.-2. KLASSE

Mariagerfjord Minispirekor er et kor for både drenge og piger fra 0.-2. klasse. Koret synger RYTMISK kormusik; sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og både drenge og piger synger sammen. I vores kor er der venskab og og et fantastisk fællesskab på tværs af årgange, og den sociale udvikling er vigtig for os. Vi har set i vores andre kor, hvor meget det betyder for børnene.

Vi øver hver torsdag kl. 17.00-18.15. Derudover vil vi være med til koncerter sammen med de andre elitekor i Korskolen: Juniordrengekoret, Drengekoret, Spirekoret, Juniorkoret og Mariagerfjord Pigekor. De er nemlig Minispirekorets søskende og alle seks kor er helt særlige kor, som skal få flere børn til at synge på eliteplan. Der er mødepligt samt optagelsesprøve til alle korene, og den sociale trivsel en stor del af alle fire kor. Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før for at synge med i Minispirekoret. Du skal bare elske at synge:-)

Nedenfor er der en lille hilsen fra Maj-Lis, hvor du kan høre mere om, hvem Minispirekoret er.

Dirigent: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Øvedag: Torsdag kl.17.00-18.15
Sted: Mariagerfjord Kulturskole i Hobro

Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside

Indsend video ELLER tilmeld dig en prøve

Du skal have en god sangstemme og have lyst til at fordybe og dygtiggøre dig inden for rytmisk korsang, solosang, rytmetræning og teori. Du skal også have lyst til at synge med andre sangere fra hele Mariagerfjord Kommune. Du behøver ikke være en dygtig nodelæser for at søge ind; mange går rundt med et sangtalent, de slet ikke har opdaget, og derfor glæder vi os til at se netop dig til en prøve.

Næste optagelsesrunde foregår i foråret 2021.