Skip to the content

For sangglade drenge og piger i 0.-2. klasse

Hvem er vi?
Mariagerfjord Minispirekor er et rytmisk børnekor med 20-30 piger og drenge i alderen 6-8 år (0.-2. kl.). Koret synger sange, som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores kortræning er baseret på mottoet: Det skal være fedt at være her! Mariagerfjord Minispirekor fungerer som aspirantkor til Spirekoret. Vi øver hver torsdag og holder ca. 5-8 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.

Nedenfor er der en lille hilsen fra Maj-Lis, hvor du kan høre mere om, hvem Minispirekoret er. 

Dirigent: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Øvedag: Torsdag kl.16.30-17.45
Sted: Mariagerfjord Kulturskole i Hobro

Betaling
Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside

 

Tilmeld dig

I Mariagerfjord Korskole har vi ambitiøse kor for både drenge og piger fra 0. klasse til 20 år. Alle drenge og piger fra 0.-2. klasse kan synge med i vores Minispirekor - her er ingen optagelsesprøve.

Du behøver ikke allerede at have et sangtalent, når du starter i de yngste kor i korskolen, men du skal elske at synge og have mod på at vokse.
Korene afholder mange årlige koncerter, og du skal derfor have lyst og tid til at rejse rundt og optræde. Det er dernæst vigtigt, at dine forældre/værger bakker dig op i din deltagelse i koret.