For sangglade drenge og piger i 0.-2. klasse

Mariagerfjord Minispirekor er et rytmisk børnekor med 20-30 piger og drenge i alderen 6-8 år (0.-2. kl.). Koret synger sange, som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores kortræning er baseret på mottoet: Det skal være fedt at være her! Mariagerfjord Minispirekor fungerer som aspirantkor til Spirekoret. Vi øver hver torsdag og holder ca. 5-8 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.

Nedenfor er der en lille hilsen fra Maj-Lis, hvor du kan høre mere om, hvem Minispirekoret er.

Dirigent: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Øvedag: Torsdag kl.17.00-18.15
Sted: Mariagerfjord Kulturskole i Hobro

Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside

Tilmeld dig

Hvert år søger korene i Mariagerfjord Korskole nye sangere, så hvis du kunne tænke dig at udfordre dig selv med at synge i et rytmisk elitekor, så tilmeld dig et af vores kor!

Alle drenge og piger fra 0.-2. klasse kan synge med i vores Minispirekor - her er ingen optagelsesprøve - du skal bare tilmelde dig.
Der er åbent for tilmelding til og med d. 20. juni 2022.

Du behøver ikke allerede at have et sangtalent, når du starter i de yngste kor i korskolen, men du skal elske at synge og have mod på at vokse.
Korene afholder mange årlige koncerter, og du skal derfor have lyst og tid til at rejse rundt og optræde. Det er dernæst vigtigt, at dine forældre/værger bakker dig op i din deltagelse i koret.