FOR SANGGLADE DRENGE OG PIGER  0.-2. KLASSE

Mariagerfjord Minispirekor er et kor for både drenge og piger fra 0.-2. klasse. Koret synger RYTMISK kormusik; sange som du sikkert kender fra radioen. Vores kortimer er fyldt med sang, sjov og fælleskab, og både drenge og piger synger sammen. I vores kor er der venskab og og et fantastisk fællesskab på tværs af årgange, og den sociale udvikling er vigtig for os. Vi har set i vores andre kor, hvor meget det betyder for børnene.

Vi øver hver torsdag kl. 17.00-18.15. Derudover vil vi være med til koncerter sammen med de andre elitekor i Korskolen: Juniordrengekoret, Drengekoret, Spirekoret, Juniorkoret og Mariagerfjord Pigekor. De er nemlig Minispirekorets søskende og alle seks kor er helt særlige kor, som skal få flere børn til at synge på eliteplan. Der er mødepligt samt optagelsesprøve til alle korene, og den sociale trivsel en stor del af alle fire kor. Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før for at synge med i Minispirekoret. Du skal bare elske at synge:-)

Nedenfor er der en lille hilsen fra Maj-Lis, hvor du kan høre mere om, hvem Minispirekoret er.

Dirigent: Korleder Maj-Lis Hoffer Henriksen
Øvedag: Torsdag kl.17.00-18.15
Sted: Mariagerfjord Kulturskole i Hobro

Se info om betaling på Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside

Hør Maj-Lis fortælle om  Mariagerfjord Minispirekor
Hør Maj-Lis fortælle om Mariagerfjord Minispirekor

VIDEO-OPTAGELSESPRØVER

Som noget helt nyt holder Mariagerfjord Korskole i år open auditions til alle vores elitekor – det eneste du skal gøre er at indsende en video.

Vi glæder os til at høre fra dig:-)

Hvordan gør man?

• Du skal bruge et andet device (evt. iPad, telefon, PC) til at afspille backtracket (lydfil). Vi skal kunne høre dig synge tydeligt i forgrunden og backtracket skal høres længere i bagrunden.
  • Når du skal synge din prøve, skal du synge med til backtracket (se link nedenfor). Du skal synge vers 1 og omkvæd af 'Ingen kan love dig imorgen'.
  • Videoprøven skal være 1 lang film og må ikke klippes op – pyt med at der er pauser når du skal starte musikken osv.
HENT LYDFIL: INGEN KAN LOVE DIG I MORGEN
HENT SANGTEKST: INGEN KAN LOVE DIG I MORGEN

• Herefter starter du backtracket og synger vers 1 og omkvæd.

• Til sidst trykker du overfør.  For at kunne overføre skal du bekræfte din mailadresse. Når du har gjort dette, sendes videoen
  • Du modtager snarest (op til 1 uge) herefter en mail Fra Korskolen om, at vi har modtaget din videoprøve.